12 Mayıs 2012 Cumartesi

Beşinci Gün



  • e-SINAV 
  • FATİH Projesi bağlamında Teknolojik Yatırımlar ve Bu Yatırımların İşlevselliği. 
  • Okul Teknoloji ve Çalışma Planı 
  • Okul Teknoloji ve Çalışma Planlarının İnternetten Paylaşımı ve Kartonlara Yazımı.
  • Etkinliklerle Okul Teknoloji ve Eylem Planlarının Sunumu ve Değerlendirilmesi. 
  • Kurs Özeti, Kurstan Sonuç Çıkartmak 
  • Kursun Genel Değerlendirilmesi 

7 yorum:

  1. ben en çok kurstan sonuç çıkarmak kısmını sorguluyorum,bunun adı farkındalıksa eğer ihtiyacımız olan teknoloji planını en işimize yarayacak cinsten yepyeni taze fikirlerle geri döndük,aysevin hanım ve yunus hocamın sunumları orijinal fikirleri çok dikkat çekiciydi,özellikle önden panik yapıp sonra kendini yaptığı işe adayan yunus arkadaşımız güne yine damgasını vurdu,tebrik ediyorum kendisini...ayşe suna sözgen,tabiki hepimizin başkanı hıfzı başkan,ifade becerisiyle kursa damgasını vuran serkan kurt'tan da bahsetmeden geçilmizdi.

    YanıtlaSil
  2. Beş gün boyunca yeni içerik çatısı altında çok güzel ve özel konular üzerine konuştuk, fikirlerimizi paylaştık ve yaşamımıza yeni pencereler açma fırsatı bulduk."Liderlik forumu" yoldaşları adına önemli kazanımlar sağlandığını düşünüyorum.
    Yukarıda Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli liderinin ve "yol göstericimizin" de belirttiği "organize cehaleti" önleme konusunda bu ekibe de önemli görevler düşüyor.Soran, sorgulayan, hakkını arayan, değişimi takip eden ve daha da önemlisi değişimi yaratan bireylerin yetiştirilmesi konusunda iş başına!
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler önce onurlarını, sonra özgürlüklerini ve daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkûmdurlar."
    M. Kemal ATATÜRK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler önce onurlarını, sonra özgürlüklerini ve daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkûmdurlar."
      M. Kemal ATATÜRK


      Emir telakki ederim. Onursuz yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim. Her Türk ferdi gibi.

      Saygı ve hürmetle...

      Sil
  3. 5 günü şöyle bir değerlendirmek gerekirse benim için en verimli kurstu diyebilirim. Daha önce de ben bu kursu veya semineri almıştım ancak teknoloji adına içimde hep bir ürpertiyle memleketime dönmüştüm. bu defa ayrı bir cesaretle döndüm. Cebimi sıradan taşlarla doldurmadığıma inanıyorum.

    - e-sınav uygulayacağım ve de okulumda uygulatabileceğim bir uygulama
    - teknoloji planını oge ile bir araya gelmeden taslak olarak hazırlamış vaziyetteyim
    - blok sistemini daha aktif olarak kullanıyorum,
    - espiriyle başlamıştı ancak bir gerçekti. blob uygulamasını ben blok olarak algılamıştım, gecenin 1:30'unda öğrendiğim uygulamayı ben farklı olarak verdiğim eğitimlerde de kullanabilirim.

    Bu türden örnekler çoğaltılabilir. Ben cebimi doldurdum geldim.

    En büyük kazancım ise BİR KAÇ GÜZEL İNSAN daha tanıdım.

    Teşekkür ederim. Beni bu ekibe dahil ettiğiniz için...

    YanıtlaSil
  4. bugün sınav olduk e sınavı çok beğendim inşaallah ben de uygulurım kurslarımdan sonra sınavda şunu gördüm sınav sınavdır sınava giren de ismi ünvanı ne olursa olsun öğrenci aslında bunu biliyordum ama yine görmüş olduk

    son zamanlarımız bizim di yani yaptığımız çalışmılırı paylaştık bence çok güzel çalışmalar yapılmış ama gereği gibi değerlendiremedik. tabii herkeste bir gitme telaşı. bence bu sunumlar başka bir günde olsaydı daha verimli değerlendirilirdi. en azından sınav ile yer değişse idi. sunumlar öne alınması sunumlara fiziki katılımı lani arkadaşların orada olması artırmak bir yana işlenişte verim ve konuya katılımı artırırdı. fiziki katılım için de en sona sınav konulablilir. zaten sınav psikolojisinin bir sonucu da bu olur: katılım tam

    YanıtlaSil
  5. Son gün kendi açımdan biraz sıkıntılı geçti. Fakat güzel sonuçlandı. Kendi adıma alacağımı alarak ayrıldım. Mutluyum. Hocalarıma ve arkadaşlara teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. 5. Gün hasadın harman olduğu gün diye değerlendiriyorum. Grupların çalışmaları hakkında bilgilendik. Drama çalışmalarında bu oranda başarılı olabildiğimizi görmek beni daha çok motive etti.Grupların çalışmaları hakkında Adnan hoca ve Pervin hocanın değerlendirmeleri tüm çalışmaların dışında ayrıca ufuk açıcı idi. Kişisel gelişimime çok önemli katkıları olan bir kurstu.Katılımcı yoldaşların aralarda yaptıkları değerlendirmelerden de çok yararlandıkları belli oluyordu.Ceplerimin çok dolu dolu olduğunu hissediyorum.O duygularla ayrıldım.Hocalar başta olmak üzere tüm katılımcı yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum. Hıfzı Yetgin

    YanıtlaSil

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews